Podcast poszt tesztelése – Businessandlifestyle

A podcastok most már nagyon hasonlítanak egy csésze kávéra: nem vonják el az érdeklődőket az üzleti tevékenységektől, de nagyon kedvező áron kínálnak egy nagyon kicsi elkötelezettséget. Hasznos szokás egy forgalmas nap folyamán – behangolhat multitasking közben, vagy amikor kint menni ebédelni. Sok sikeres ember számára ez most egy napi takarmány, amely serkenti az agyi aktivitást, és előre tolja őket, miután a rutin elvezette a mojo-t.
Legyen szó akár a projekt zsákutcájáról, akár csak egy lusta reggelen, a hozzáértő podcasterek e listája adag inspirációt nyújthat és valami újat tanulhat meg a különböző üzleti készségekről.


1) Végső milliomos
A név önmagáért beszél, és bár ezek az állítások elfordíthatják a potenciális hallgatókat, ne ítélje meg túl hamar. Jaime Masters több mint 350 interjút készített milliomosokkal és milliomosokkal, hogy megosszák történeteiket azokkal a hallgatókkal, akik ugyanazt a célt követik, hogy elérjék ezeket a mágusokat. Betekintésük rávilágít arra, hogyan lehet elkerülni az akadályokat a gördülékeny vállalkozói úton, és segít pontosan meghatározni az ilyen sikerhez vezető döntő döntéseket.
2) StartUp


A StartUp elmondja, mit jelent a vállalkozás beindítása. A sorozat valódi történeteken alapul, amelyek szerint az emberek küzdenek a társaságuk megteremtése érdekében, és a vállalkozó életének minden más szempontjából. Nagyobb hangsúlyt fektetnek az üzleti terv megírására, a konfliktusok kezelésére és a szerepek megoszlására.
3) Tűzoltó vállalkozók
Ez a műsor volt az egyik podcast-felfedező a láthatáron. Több mint 2000 vállalkozót és befolyásos résztvevőt mutattak be a show-ban, akik közül sokan ismertették az értékesítés, marketing és pénzügyek terén elért sikeres útjukat. Értékes tanácsokat adnak arról is, hogyan lehet stratégiákat kidolgozni, hogy a vállalkozásokat valami nagyobbvá alakítsák.


4) Keverő
A Mixergy rengeteg ingyenes tanfolyamot kínál Önnek a legújabb vállalkozók számára: sok figyelmet fordítanak az induló vállalkozásokra és a kezdeti növekedési szakaszra. A mélyinterjúk számtalan esettanulmányt tartalmaznak számos híres üzletembertől, és tippeket adnak arra, hogyan lehet kissé simábbá tenni az induláshoz vezető utat. Kiegészítik ezeket a podcastok átiratai is.


5) Hogyan kell elindítani az indítást
Ez a show rengeteg alapot tartalmaz a kezdeti lépések megtételéhez az induláskor: egy csapat létrehozása, egy termék felépítése, marketing szempontok és még sok más. Alapvetően ez a választási lehetőség, ha nagyszerű üzleti ötletekkel szeretné feltölteni magát, és magabiztosságot szerezhet saját vállalkozásának elképzelésére.


6) A növekedési show
Az aktív növekedési szakasz fõ hangsúlyt fektet erre a podcastra – remek tanácsokat nyújt a vállalat kibõvítésével kapcsolatban. A show változatossága kiváló: minden professzionális háttérrel rendelkező vendégeket magában foglal, és megtanítja, hogyan kell előrelépni a folyamatos szakmai és üzleti növekedés érdekében.


7) Nem használható Podcast
Brian Clark, a podcast házigazdája elmondhatja neked, hogy mire van szükség egy szabadúszó vagy nomád számára, hogy üzleti tulajdonos legyen. Még akkor is, ha csak laptopja van – ő segíti Önt abban, hogyan valósítsa meg saját vállalkozását, megosztva véleményét a vállalkozó életének gondolkodásmódjáról, marketingjéről, fejlesztéséről és működéséről.


8) Youpreneur FM
A heti podcast Chris Ducker, aki szakértője a személyes márkák létrehozásában. Azáltal, hogy felteszi a helyes kérdéseket a vendégeitől, megkapja a legjobb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan lehet a márkát a semmiből felépíteni, hogyan lehet a leggyorsabban növekedni, hirdetni és pénzt keresni.