A Virtuális fitnessz start up – Mirror

Azt hinnéd hogy már van elég fitnessz edző, konditerem, csoportos edzés és hogy nem lehet már kitalálni semmi újat. Egy amerikai start up nem így gondolta, ugyanis 13 millió dolláros tőkebefektetést zsebelt be nemrégiben.

A Mirror megoldása egy otthoni eszköz, amely egy tükörre hasonlít, de nem csak saját magad, hanem a virtuális személyi edződ vagy akár edzőtársad is láthatod benne.

A technológia nem csak egy sima videó kivetítést hordoz magában, ugyanis képes mérni az egyén teljesítményét jógázás, boxolás, vagy akár Pilates közben.
Jelenleg még sok konkrétumot nem lehet tudni a projektről és az árakról, annyit viszont igen, hogy az ára a csúcskategóriás gépekével fog megegyezni, ami most kb. 2000 dollárnak felel meg.

“Ez egy komplett otthoni edzőterem, elegáns dizájnnal ötvözve” – CEO Brynn Putnam

brynn

A tulajdonos egyébként egy New York-i születésű profi balett táncos aki a Harvardon végzett, ki miután felhagyott a táncolással fitnessz órákat tartott, ezután viszont azt érezte a tanítványai a kemény erőfeszítések árán sem érik el a kívánt eredményt, ezért megalapította a New Yorki Refine nevű edzőtermet, ahol minőségibb szolgáltatást tud nyújtani.
Állítja, hogy az elsődleges cél, hogy a Refine tagok elérjék az általuk kitűzött célt, ő pedig ezt a prémium minőségű edzőtermével és szakértelmével segíti.

Forrás:
http://www.refinemethod.com/
http://www.techcrunch.com

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s